ΣΥΜΕΛΑ ΜΕΛΕΤΛΙΔΟΥ

Οκτώβριος 10, 2009

Η αρμονική γυναίκα

Filed under: Uncategorized — simela @ 8:21 μμ

Καλοσωρίζω το Catinaki στην παρέα και το ευχαριστώ που στο σχόλιό της θίγει το θέμα μου σ’ αυτή την ανάρτηση για να συνεχίσω το θέμα περί κατηγοριών των γυναικών κι έτσι να αποτελειώσουμε!
(Εσύ που περνάς από εδώ για πρώτη φορά για να καταλάβεις πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις  ΑΥΤΗ την ανάρτηση, πρώτα, και μετά ΑΥΤΗ)

Ούτε εγώ, που θαρρώ πως πέρασα απ’ όλες τις 4 κατηγορίες των γυναικών, να χαρώ και να παινευτώ ούτε εσείς που ταυτίζεστε με μια, ή με κάποιες, από αυτές, γυναίκες αναγνώστριες!
Διότι το καλύτερο και ωραιότερο (για να μην πω το τέλειο διότι και το τέλειο είναι σχετικό) είναι η γυναίκα να συνδιάζει όλες τις κατηγορίες!
Και η μητέρα και προστατευτική γυναίκα είναι καλά να ήμαστε, και η φιλήδονη και ερωτιάρα γκόμενα είναι καλά να ήμαστε, και η ΑΜΑΖΟΝΑ πολεμίστρια είναι καλά να ήμαστε, και η δοτική και γεναιόδωρη είναι ωραία να ήμαστε! Και όπως σωστά λέει και το Κατινάκι, ναι, λίγο πολύ από όλα τα χαρακτιριστικά έχουμε αλλά άλλωτε δεν το γνωρίζουμε άλλωτε δεν το βλέπουμε και άλλωτε δεν το θέλουμε και μάλιστα το απαρνιώμαστε κιόλας…

Η γυναίκα που συνδιάζει όλες τις κατηγορίες με αρμονικό τρόπο στον βουδισμό λέγεται shakti, σύμφωνα με τα σεμινάρια που παρακολούθησα τελευταία!

Και μην αναρωτηθείτε κι εσείς αν έχω ασπαστεί τον Βουδισμό, όπως κάποιοι ρώτησαν κάποτε, διότι την φιλοσοφία που επιλέγω να ακολουθώ δεν θέλω να την συνδιάζω με καμία θρησκεία!
Θέλω να πιστεύω σ’ αυτά που ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση και στον τρόπο ζωής που κάνω δίχως αυτά να κατατάσσονται σε κάποια θρησκεία!
Και όπως πολύ καλά λέει και το Κατινάκι στο σχόλιό της ούτε κι εμένα μ’ αρέσει να κατηγοριοποιώ και να κατατάσσω και αναρωτιέμαι γιατί παντού και πάντα να μπαίνει και η θρησκεία στη μέση!
Πάντως μόλις γεννήθηκα αν με ρωτούσαν ποιά θρησκεία θα επέλεγα αναμφισβήτητα θα επέλεγα ΚΑΜΜΙΑ! Έτσι, να ήμουν η δική μου προσωπική θρησκεία ή άλλωστε να ανήκα σε μια, άλλωτε σε όλες και όποτε δεν γούσταρα τίποτα να ανήκα στο πουθενά! Όχι πως δεν το κάνω και τώρα…

Γιά να ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά ακόμα στον ευατό μας! Μήπως κατά λάθος συνδιάζουμε όλες τις κατηγορίες και δεν το γνωρίζουμε;
Λέω μήπως….
Εγώ λέω να ξανακάνω μια μελέτη του ευατού μου αλλά υποψιάζομαι ήδη ότι στην κατηγορία νούμερο 2 υπάρχει μια ψυλοδυσαρμονία… αλλά θα το μερημνήσω κι αυτό! Κάπως 😉

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: